ZVÝŠTE svoju ÚSPEŠNOSŤ telefonovania
o 100% a dohodnite si 2x VIAC STRETNUTÍ

Stiahnite si e-Book ZDARMA a začnite už dnes využívať 3 jednoduché kroky, vďaka ktorým zvýšite počet stretnutí
a klienti sa s vami budú radi stretávať

Učte sa od najlepších. Štyria svetoví spíkri, ktorí si tykajú s úspechom.

úspech

„Nebaví ma robota. Šéf je debil a plat je na zaplakanie.

Keby som mal výzor kolegyne od vedľa, tiež by som mal vyššie prémie…“

„Viem pre akých klientov je vhodný môj produkt. Viem ako im pomôžem. Včera som si napísal stratégiu ako na to. Dnes zavolám Kamilovi. Jeho web stránky sú skvelé…“

Čo si častejšie hovoríte? Ako je všetko na figu a nedá sa alebo hľadáte cestičky ako sa posunúť bližšie k vlastným snom?

Čo si častejšie hovorí vaše okolie? Máte pri sebe ľudí, ktorí sa radia k večným dudrošom alebo vás bez reptania podporia vo všetkom, do čoho sa pustíte?

Je veľmi dôležité, čo sa rodí vo vašej hlave a koho si pripúšťate k telu. Ako hovorí Jack Canfield: „Ak máte jasný zmysel života, nemáte čas na negativitu.“ 

Ak predsa len potrebujete trošku postrčiť, títo štyria motivační rečníci svetového formátu by vám rozhodne nemali uniknúť. 🙂

„Vždy keď máš pocit, že sa to nedá, spomeň si na svoj posledný triumf.“ Jack Canfield

Jack Canfield citat

1) Jack Canfield

je človek, ktorý si tyká s úspechom. A to doslova. 🙂 Úspech si vyobracal zo všetkých strán. Nedal mu pokoj, kým nezistil v čom sú úspešní ľudia iní. Čo ich motivuje, poháňa, inšpiruje, prečo vyčnievajú z radu.

Svoje zistenia si nenechal len pre seba. Podelil sa o ne s médiami, univerzitami, či firmami.

Stal sa špičkovým majstrom, ktorý pomáha ľuďom zahodiť strach. Dodáva im odvahu, aby sa nebáli veľkých výziev, pretože iba tie im prinesú prelomové výsledky a splnené sny.

Nie nadarmo sa hovorí, človek vždy dosiahne to, čo si dokáže predstaviť a čomu naozaj verí.

Ak si Jacka Canfielda spájate iba s veľkým svetom biznisu, ste na omyle. Kniha „Slepačia polievka pre dušu“ je toho dôkazom. Divili by ste sa, ale tajomstvo úspechu spočíva v maličkostiach. Potvrdzuje to aj jeho 10 citátov, ktoré nájdete TU.

„Život zaplatí akúkoľvek cenu, o ktorú ho požiadate.“
Anthony Robbins

Anthony Robbins citat

2) Anthony Robbins

je neskutočne charizmatický človek, ktorý vie, o čom hovorí. Už od detstva je jeho životná cesta krivoľaká. Aj napriek tomu sa vedel odraziť a zmeniť svoj život.

Svoju kariéru odštartoval ako tréner NLP (neurolingvistického programovania) a ani chodenie po žeravých uhlíkoch (firewalking) mu nebolo cudzím.

Učí ľudí ako sa stať úspešnými. Nie tak všeobecne, mať veľa peňazí, drahé autá, super dovolenky, ale tak ľudsky. Byť jednoducho šťastný, užívať si každú minútu svojho života. Aby ste sa vy sami cítili úspešný, bez kritérií, ktoré ostro diktuje spoločnosť.

Vychutnajte si jeho energiu v krátkom videu, v ktorom sa dozviete ako to myslí  s tým životom a platením. 🙂

3) Robert Kiyosaki

Robert Toru Kiyosaki už ako malý chlapec si začal všímať rozdielne správanie bohatých a chudobných, čoho výsledkom je knižný bestseller „Bohatý otec, chudobný otec“.

Pomáha ľuďom pochopiť ako sa nestať otrokom peňazí. Ako sa správať, aby ste nežili len z výplaty do výplaty. Ako nastaviť rodinné financie, aby ste si ich naplno vychutnali.

„Nepracujte pre peniaze. Nechajte peniaze, aby pracovali za vás.“ Robert Kiyosaki

Robert Kiyosaky citát

Svoje znalosti z podnikania spojil s chuťou hrať sa a zabávať, čoho výsledkom je stolná hra „Cashflow“. Jej hlavnou výhodou je, že ju môžu hrať dvaja až siedmi hráči, a tým podporil debatu o peniazoch medzi priateľmi v rodine alebo v práci.

4) Brian Tracy

sa špecializuje na vzdelávanie a rozvoj jednotlivcov, ale aj organizácií.

Jeho cieľom je, aby ľudia dosiahli svoje osobné a obchodné ciele oveľa rýchlejšie a jednoduchšie, než si to dokážu predstaviť. Je to pre mňa jeden z najinšpiratívnejších ľudí, od ktorého sa naozaj oplatí učiť.

 

“Prekážky sú to čo vidíš, keď sa prestaneš pozerať na svoj cieľ.” Brian TracyBrian Tracy citat

 

V Čechách a na Slovensku mu vyšlo už 18 kníh napr. “Jak mnohem lépe prodávat” (túto knihu by si mal prečítať každý, kto chce uspieť v predaji) alebo “Žiadne výhovorky” (výborná kniha pokiaľ chcete dosiahnuť úspech) alebo kniha “Najskôr zjedzte žabu” (super kniha ako za kratší čas urobiť viac).

Škoda, že títo svetoví spíkri na Slovensko alebo do Čiech nechodia často 🙁 Minulý rok, keď som chcel vidieť naživo Anthony Robbinsa, tak som musel cestovať 700 km do poľskej Poznane. Bola to jedna z prvých lastovičiek, čo človek takéhoto svetového mena prišiel do strednej Európy a zároveň prednáška bola tlmočená aj do slovenčiny.

Tento rok do Prahy zavíta aj Brian Tracy . Takže tu máme ďalšiu príležitosť učiť sa od najlepších.

Pokiaľ chcete posunúť seba a svoje podnikanie na inú úroveň, tak na túto akciu by ste mali ísť. Viac informácií o tejto akcii nájdete tu >>>

fb-follow

Martin Mažár
volám sa Martin Mažár a som školiteľ predajných zručností a psychológie predaja. Pomáham obchodníkom a podnikateľom zvyšovať predaj, aby za ten istý čas práce zarobili viac peňazí. Svoje skúsenosti som získal počas svojej 13-ročnej praxe ako predajca v priamom predaji a v maloobchode. Posledných 7 rokov sa aktívne venujem trénovaniu obchodníkov. Za ten čas som ich vyškolil viac ako 5000. Priamo v teréne testujem nové aj staré predajné techniky, aby som zistil, čo naozaj funguje a čo nie. O výsledkoch mojich testovaní informujem v článkoch na mojich blogoch www.expertnapredaj.sk a www.predajnetechniky.sk a www.predajnaruby.sk
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.