ZVÝŠTE svoju ÚSPEŠNOSŤ telefonovania
o 100% a dohodnite si 2x VIAC STRETNUTÍ

Stiahnite si e-Book ZDARMA a začnite už dnes využívať 3 jednoduché kroky, vďaka ktorým zvýšite počet stretnutí
a klienti sa s vami budú radi stretávať

Tajomstvo vysokého príjmu Iva Tomana

ivo_toman_1Kto by nechcel vedieť, koľko zarába najznámejší motivátor v rámci celého Česko Slovenska?

Asi nebudete prekvapení, že jeho príjem sa hýbe v miliónoch českých korún.

Príjem Iva Tomana nie je žiadnym tajomstvom

Aby nás nalákal na svoje školenie, zverejnil koľko zarobil v období od mája 2007 do októbra 2011. Spravil to prostredníctvom svojho emailového spravodaja, ktorý posiela ľuďom zaregistovaným na jeho www stránke.

Jedná sa o čiastku 4 136 469 českých korún. Tieto peniaze zinkasoval za nahrávky a knihy, ktoré predal zasielaním emailov. Čiastku, ktorú zarobil na školeniach (prostredníctvom e-mailu), radšej nezverejnil :).

Ako to dosiahol?

Podstatnejšie, ako poznať príjem Iva Tomana, je vedieť, ako to dosiahol. Teda aká cesta vedie k vysokým predajom a vysokému príjmu.

Ako už bolo vyššie napísané, Ivo Toman to dosiahol vďaka e-mailu resp. e-mailovému marketingu. Na svojom školení je ochotný vám toto know-how aj prezradiť.

Okrem Iva Tomana tento typ školenia ponúkajú aj iné firmy napr. emailacademy.

fb-follow

Martin Mažár
volám sa Martin Mažár a som školiteľ predajných zručností a psychológie predaja. Pomáham obchodníkom a podnikateľom zvyšovať predaj, aby za ten istý čas práce zarobili viac peňazí. Svoje skúsenosti som získal počas svojej 13-ročnej praxe ako predajca v priamom predaji a v maloobchode. Posledných 7 rokov sa aktívne venujem trénovaniu obchodníkov. Za ten čas som ich vyškolil viac ako 5000. Priamo v teréne testujem nové aj staré predajné techniky, aby som zistil, čo naozaj funguje a čo nie. O výsledkoch mojich testovaní informujem v článkoch na mojich blogoch www.expertnapredaj.sk a www.predajnetechniky.sk a www.predajnaruby.sk
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.