ZVÝŠTE svoju ÚSPEŠNOSŤ telefonovania
o 100% a dohodnite si 2x VIAC STRETNUTÍ

Stiahnite si e-Book ZDARMA a začnite už dnes využívať 3 jednoduché kroky, vďaka ktorým zvýšite počet stretnutí
a klienti sa s vami budú radi stretávať

Derek Sivers: Ako vytvoriť kmeň (hnutie)

Derek_Sivers (500 x 375)V dnešnej dobe takmer každý z nás túži po úspechu, chce mať peniaze, byť slávnym alebo sa chce stať vodcom.

Cesta k tomuto môže viesť prostredníctvom vytvorenia vlastného kmeňa (hnutia).

Najznámejšou osobnosťou, ktorá sa zaoberá touto témou je Seth Godin, ktorý o tom napísal aj knihu Moderné kmene. Tá je ešte stále dostupná na pultoch kníhkupectiev.

Dnes som však našiel iného autora, ktorý sa zaoberá touto témou. Je ním Derek Sivers.

Derek Sivers v krátkom trojminútovom videu “Ako vytvoriť kmeň” na príklade poukazuje, ako sa dá vytvoriť kmeň (hnutie) nasledovníkov, aké zásady je nutné dodržať, a ktoré osoby sú pre kmeň kľúčové.

Video trvá tri minúty a desať sekúnd, je v anglickom jazyku s českými titulkami.

Pozrite si video od Dereka Siversa: Ako vytvoriť kmeň

Páčil sa vám článok? Podobné články pridávam na stránku pravidelne. Aby vám žiadny článok neušiel, zaregistrujte sa k odberu noviniek. Ako bonus získate e-book “Ako sa stať TOP obchodníkom” a naučíte sa, ako zarábať nadštandardný príjem.

fb-follow

Martin Mažár
volám sa Martin Mažár a som školiteľ predajných zručností a psychológie predaja. Pomáham obchodníkom a podnikateľom zvyšovať predaj, aby za ten istý čas práce zarobili viac peňazí. Svoje skúsenosti som získal počas svojej 13-ročnej praxe ako predajca v priamom predaji a v maloobchode. Posledných 7 rokov sa aktívne venujem trénovaniu obchodníkov. Za ten čas som ich vyškolil viac ako 5000. Priamo v teréne testujem nové aj staré predajné techniky, aby som zistil, čo naozaj funguje a čo nie. O výsledkoch mojich testovaní informujem v článkoch na mojich blogoch www.expertnapredaj.sk a www.predajnetechniky.sk a www.predajnaruby.sk
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.