ZVÝŠTE svoju ÚSPEŠNOSŤ telefonovania
o 100% a dohodnite si 2x VIAC STRETNUTÍ

Stiahnite si e-Book ZDARMA a začnite už dnes využívať 3 jednoduché kroky, vďaka ktorým zvýšite počet stretnutí
a klienti sa s vami budú radi stretávať

OKAMŽITE VYUŽITEĽNÉ lekcie Steva Jobsa v podaní experta Guya Kawasakiho

Nestáva sa každý deň, že Slovensko privíta medzinárodnú legendu v oblasti podnikania, inovácií a sociálnych médií. Nedávno sa tak stalo a išlo o prednášku legendárneho Guya Kawasaki, ktorý mal tú česť spolupracovať s velikánom a legendou Steve Jobsom. V tomto článku sa dozviete niečo viac z jeho prednášky s názvom: “Steve Jobs a jeho lekcie”

Našťastie celá jeho prednáška bola nahraná a na blogu PredajneTechniky.sk máme tú česť vám priniesť celú prednášku tohto skvelého génia a experta na podnikanie, predaj a biznis:

Okrem nespochybniteľnej expertízy pána Kawasakiho ma na jeho prednáške zaujal jeho humor, neformálnosť, otvorenosť a schopnosť získať si publikum.

Tiež ma veľmi zaujala jeho vášeň pre odovzdanie čo najväčšej hodnoty v čo najkratšom možnom čase.

Cítim z neho, že chce ponúknuť aspoň 10-krát väčšiu pridanú hodnotu ako sumu, ktorú mu zaplatia za jeho návštevu.

Takisto Guy Kawasaki hovorí o význame dizajnu, výhodách jednoduchosti (menej je viac), o tom, že klienti nevedia presne čo chcú atď. Verím, že čo sa týka angličtina, tak ste na tom dobre a rozumiete tejt prednáške, pretože je naozaj skvelá.

Všimnite si tiež pokoru, ľahkosť, humor a úžasnú autenticitu Guya Kawasakiho.

Aká myšlienka z tohto videa vás zaujala najviac?

Napíšte mi do komentárov pod článok a určite toto hodnotné cenné video – lekcie Steva Jobsa – ZDIEĽAJTE pre svojich kolegov a členov vášho tímu.

Veľa obchodníkov a podnikateľov toto video stále nepozná, tak im tento článok s videom prepošlite.

Poďakujú sa vám.

fb-follow

Silvio Michal
pôsobím v predaji od roku 2007. V MLM odvetví som v rokoch 2007-2009 vybudoval sieť 213 partnerov v 3 krajinách. Vo svojich článkoch sa sústredím na budovanie dôveryhodnosti a príťažlivej osobnosti obchodníka prostredníctvom poskytovania kvalitných hodnotných informácií. Pomôžem vám mojimi skúsenosťami z terénu a radami z prostredia online marketingu. Som tiež autorom najpopulárnejšieho slovenského blogu o charizme a autorom online kurzov o osobnom rozvoji, do ktorých vstúpilo už vyše 250 klientov.
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.