ZVÝŠTE svoju ÚSPEŠNOSŤ telefonovania
o 100% a dohodnite si 2x VIAC STRETNUTÍ

Stiahnite si e-Book ZDARMA a začnite už dnes využívať 3 jednoduché kroky, vďaka ktorým zvýšite počet stretnutí
a klienti sa s vami budú radi stretávať

Koľko zarobí blog po 8 mesiacoch blogovania

blogovanie

Pred mesiacom som písal článok Prečo si zriadiť blog – pre prachy.
V článku som prezradil, prečo som začal blogovať pod vlastným menom a aj svoje príjmy z blogovania.
Podotýkam zárobok z blogu nebol môj prvoradý cieľ.

Nastali radikálne zmeny

Po mesiaci som sa rozhodol napísať článok o blogovaní znova, lebo vo výsledkoch môjho blogovania nastali radikálne zmeny.

Ako som písal v článku Prečo si zriadiť blog – pre prachy za sedem mesiacov som blogovaním zarobil 477 €, v priemere na jeden mesiac to vychádza 68 €.

Keď som sa pred pár dňami pozrel na výsledok svojej práce, bol som šokovaný. V 8. mesiaci som blogovaním zarobil viac než za zvyšných 7 mesiacov. Moja provízia za jún sa vyšplhala do výšky 614,66 €. 

Týchto 614,66 € som zarobil prostredníctvom dvoch affliate programov (províznych systémov). V jednom som zarobil 595 € a v druhom 19,66 €.

Najlepšie na tom je, že nárok na túto províziu mám aj o rok.

Províziu budem mať stále, pokiaľ zákazníci budú dané služby využívať. Takto sa dá pomocou blogovania vytvoriť slušný pasívny príjem.

Peniaze som zarobil ako sprostredkovateľ predaja

Firmám, pre ktoré som sprostredkovával predaj, som priviedol tržby vo výške 2 458,64 €. Ak by si oni viedli takýto blog, tak by sa nemuseli deliť o svoj príjem so mnou.

Toto je len malý príklad toho, čo dokáže urobiť firemný blog. Je chybou, že mnohé firmy vlastný blog nemajú. Pritom je jedno, čím sa firma alebo obchodník zaoberá.

Vždy keď niekomu hovorím, že zarábam prostredníctvom svojho blogu, tak sa ma spýta, koľko mám kliknutí. V prípade, že má na mysli počet návštevníkov za mesiac, tak v júni to bolo 2 445 jedinečných (unikátnych) návštevníkov.

Celková návštevnosť v júni bola 7 113 návštevníkov. Každý návštevník v priemere 3,61 krát klikol. Celkovo sa stránka www.predajnetechniky.sk zobrazila ľuďom 25 695 krát.

Máte vlastný blog? Napíšte mi do komentárov: aký bol máte, akú máte návštevnosť a ak chcete pochváľte sa aj koľko priemerne mesačne zarobí váš blog?

Chcete vedieť viac tipov z oblasti predaja nájdete ich v E-booku “Ako predávať a stať sa TOP obchodníkom,” ktorý si môžete stiahnuť zadarmo.

fb-follow

 

Martin Mažár
volám sa Martin Mažár a som školiteľ predajných zručností a psychológie predaja. Pomáham obchodníkom a podnikateľom zvyšovať predaj, aby za ten istý čas práce zarobili viac peňazí. Svoje skúsenosti som získal počas svojej 13-ročnej praxe ako predajca v priamom predaji a v maloobchode. Posledných 7 rokov sa aktívne venujem trénovaniu obchodníkov. Za ten čas som ich vyškolil viac ako 5000. Priamo v teréne testujem nové aj staré predajné techniky, aby som zistil, čo naozaj funguje a čo nie. O výsledkoch mojich testovaní informujem v článkoch na mojich blogoch www.expertnapredaj.sk a www.predajnetechniky.sk a www.predajnaruby.sk
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.