ZVÝŠTE svoju ÚSPEŠNOSŤ telefonovania
o 100% a dohodnite si 2x VIAC STRETNUTÍ

Stiahnite si e-Book ZDARMA a začnite už dnes využívať 3 jednoduché kroky, vďaka ktorým zvýšite počet stretnutí
a klienti sa s vami budú radi stretávať

6 GENIÁLNYCH KNÍH, ktoré vás ako obchodníka posunú o niekoľko rokov VPRED

restart kniha

1. Restart

Restart (J. Fried, D.H. Hansson)  – túto knihu som dostal na narodeniny akurát v období, kedy som to mimoriadne potreboval.

Odporúčam vám ju, pretože je absolútne iná, ide priamo k podstate a má odvahu byť nesmierne inovatívna.

Za jej zrodom stoja zakladatelia úspešnej softvérovej spoločnosti 37signals.

Veľa obsiahnutých rád je v rozpore so štandardnými biznis lekciami, čo robí túto knihu ešte zaujímavejšou a príťažlivejšou.

Napríklad: kým všetci hovoria, že podnikateľ potrebuje podnikateľský plán, autori ho označujú za stratu času.

Provokatívna, minimalistická a mimoriadne poučná príručka moderného  podnikania vás prinúti prehodnotiť všetko, čo ste sa doteraz dozvedeli o podnikaní.

Ako hovorí slávny guru marketingu Seth Godin: Túto knihu môžete prehliadať len na vlastné nebezpečenstvo.

>>> Viac informácií o knihe nájdete tu <<<

2. Žiadne výhovorky

žiadne výhovorkyŽiadne výhovorky (Brian Tracy) – skvelý motivačný rečník Brian Tracy vás v tomto knižnom skvoste nakopne k výnimočným výsledkom.

Autor bestselleru Najprv zjedzte žabu v knihe rozpráva o sile koncentrácie a sebadisciplíny

Tracy vám v 21 kapitolách ukáže, ako sa zdisciplinovať v rôznych oblastiach osobného života ako aj biznisu, či už je to vedenie ľudí, financie alebo predaj. Jednoducho vás naučí, ako za všetko, čo sa vám prihodí, prevziať zodpovednosť a prestať sa vyhovárať na niečo iné/iných.

Čiže už žiadne výhovorky!

Investujte do knihy, keď chcete odhaliť 21 spôsobov, ako dosiahnuť vďaka sebadisciplíne v živote všetko, po čom túžite. Väčšina ľudí si myslí, že úspech je otázkou šťastia a mimoriadneho talentu.

Zabúdajú však na rozhodujúci prvok bez ktorého neuspejú ani tí najtalentovanejší: sebadisciplínu.

>>> Viac informácií o knihe nájdete tu. <<<

3. 4-hodinový pracovný týždeň

4-hodinový pracovný týždeň 4-hodinový pracovný týždeň (Tim Ferris) – Táto kniha vám ukáže, že dá sa krásne pracovať menej a zarábať viac.

Zmení váš pohľad na svet, pracovný i osobný život a naučí vás pracovať produktívnejšie a efektívnejšie.

Dozviete sa konkrétne kroky, ako eliminovať zbytočné rozptýlenie a plne sa zamerať na 20% činností, ktoré Vám generujú 80% výsledkov.

Táto kniha vám ako obchodníkovi nesmierne pomôže sústrediť svoju drahocennú pozornosť na tie naozaj dôležité aktivity.

Investujte do tejto knihy a staňte sa v dnešnej hektickej dobe plnej rozptýlení, sociálnych sietí, vyrušení atď. majstrom v nájdení tých podstatných aktivít pre úspech a relax.

>>> Viac informácií o knihe nájdete tu. <<<

knihy o predaji, ako zvýšiť predaj, mysli a zbohatni4. Mysli a zbohatni

Mysli a zbohatni (Napoleon Hill)– kniha Mysli a zbohatni je bezpochyby tou najpredávanejšou knihou na tému úspech, pretože obsahuje konkrétne a rýchlo použiteľné rady na ceste k vytúženému (nielen) finančnému úspechu.

Niet sa čomu diviť – za knihou stojí skvelý Napoleon Hill, ktorý svoj život zasvätil analýze úspechu a odhaleniu toho, ako myslia úspešní a bohatí ľudia.

Obsahuje rady, týkajúce sa každej stránky úspechu, počnúc tým, ako zarobiť prvý milión, cez spôsob ako sa stať skvelým vodcom, až po nasmerovanie svojho osobného rozvoja

Inšpirujte sa z môjho pohľadu TOP 5 citátmi z tejto knihy:

1. Nič na svete nedokáže nahradiť vytrvalosť. Nenahradíte ju talentom – talentovaných a pritom neúspešných ľudí stretávame každý deň. nenahradíme ju geniálnosťou – je všeobecne známe, že genialita nebýva odmenená. Len vytrvalosť a odhodlanie sú všemocné.

2. Bežné vzdelanie vám zaručí prežitie, sebavzdelávanie vám však zabezpečí bohatstvo.

3. Podnikatelia sú hazardéri ochotní staviť vlastné peniaze i meno, len aby podporili nejaký podnik alebo myšlienku. V každom ohľade za tento riskantný čin ochotne prijmú zodpovednosť, či sa už skončí úspechom alebo neúspechom. Zodpovednosť u nich nielen končí, ale aj začína.

4. Neuspokojte sa len s tým, že si splníte povinnosti. Urobte niečo navyše. Pamätajte, že vyhráva kôň, ktorý prejde štartom ako prvý.

5. Sme to, čo si myslíme, že sme. Všetko, čo sme, je výsledkom našich myšlienok. Myšlienkami si vytvárame vlastnú realitu.

>>> Viac informácií o knihe nájdete tu. <<<

5.Nekonečná vnútorná sila

nekonečná vnutorná sila, knihy o predaji, ako zvýšiť predaj, mysli a zbohatniNekonečná vnútorná sila (Anthony Robbins) – autor knihy Anthony Robbins vám ponúkne techniky, ako naplno využiť svoju myseľ a splniť si vytúžené ciele. Tony Robbins učí, že ak bol niekto schopný dosiahnuť určitý výsledok (napr. stať sa finančne slobodným), potom ho môže dosiahnuť ktokoľvek iný.

V knihe sa priučite mnohým technikám NLP (neurolingvistické programovanie), vďaka ktorým skončíte so zlými návykmi a osvojíte si návyky, ktoré vás budú posúvať vpred.

Ak ste niekedy snívali o lepšom živote, kniha Nekonečná vnútorná sila vám ukáže, ako využiť skrytý potenciál vašej sily na to, aby ste dosahovali viac.

Anthony Robbins pomocou tejto knihy, nahrávok a seminárov dokázal už miliónom ľudí, že správnym využitím sily svojej mysle môžete dosiahnuť, urobiť, vytvoriť či mať všetko, po čom vo svojom živote túžite.

Kniha Nekonečná vnútorná sila je revolučným nástrojom využitia schopností mysle.

Krok za krokom sa naučíte, ako podávať vrcholové výkony pri budovaní svojej emocionálnej a finančnej nezávislosti, ako získať vnútornú silu a sebavedomie a ako úspešne spolupracovať s inými ľuďmi.

>>> Viac informácií o knihe nájdete tu. <<<

najbohatší muž z babylonu, knihy o predaji, ako zvýšiť predaj, mysli a zbohatni6.Najbohatší muž z Babylonu

Najbohatší muž z Babylonu (George S. Clason) – ak by sme túto knihu mali charakterizovať jednou vetou, stačilo by povedať, že je to tá najvýstižnejšia kniha o bohatstve aká kedy bola napísaná.

Nájdete tu cenné rady z pohľadu sporenia, tvorby bohatstva a finančnej slobody.

Ak sa chcete dozvedieť, ako peniaze získavať a ako ich nechať tvoriť ďalšie peniaze, túto knihu by ste nemali prehliadnuť.

>>> Viac informácií o knihe nájdete tu. <<<

Aká ja vaša obľúbená kniha, ktorá vám pomohla vo vašej kariére predajcu ?

Napíšte mi dole do komentárov

fb-follow

 

Silvio Michal
pôsobím v predaji od roku 2007. V MLM odvetví som v rokoch 2007-2009 vybudoval sieť 213 partnerov v 3 krajinách. Vo svojich článkoch sa sústredím na budovanie dôveryhodnosti a príťažlivej osobnosti obchodníka prostredníctvom poskytovania kvalitných hodnotných informácií. Pomôžem vám mojimi skúsenosťami z terénu a radami z prostredia online marketingu. Som tiež autorom najpopulárnejšieho slovenského blogu o charizme a autorom online kurzov o osobnom rozvoji, do ktorých vstúpilo už vyše 250 klientov.
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.