ZVÝŠTE svoju ÚSPEŠNOSŤ telefonovania
o 100% a dohodnite si 2x VIAC STRETNUTÍ

Stiahnite si e-Book ZDARMA a začnite už dnes využívať 3 jednoduché kroky, vďaka ktorým zvýšite počet stretnutí
a klienti sa s vami budú radi stretávať

Kiyosaki – CashFlow kvadrant – súťaž o knihu

Zapojte sa do súťaže o knihu od Kiyosakiho – CashFlow kvadrant. Stačí len zadať vaše meno a email a ihneď budete zaradení do zlosovania o túto skvelú knihu od autora svetového bestselleru Bohatý otec, Chudobný otec.

 

 

    Jméno:
    Příjmení:
*  Email:

Vaše data jsou v bezpečí – SmartEmailing.cz

 

 

Robert T. Kiyosaki v knihe CashFlow kvadrant dáva odpovede na otázky oko sú:

 

 

  • Prečo niektorí ľudia pracujú menej a zarábajú viac?
  • Prečo niektorí investori zarábajú peniaze s malým rizikom, zatiaľ čo ostatní sú radi, ak sa im vrátia apoň pôvodné investície?

 

 

Táto kniha sa zaoberá štyrmi typmi ľudí, ktorí tvoria svet obchodu a podnikania. Sú to zamestnanci, samostane zárobkovo činné osoby (živnostníci), majitelia podnikov a investori. Väčšina ľudí sú zamestnanci a živnostníci. Kniha hovorí aj o tom, čo treba spraviť, aby sa človek zo zamestnanca alebo živnostníka stal úspešným majiteľom podniku alebo dokonca investorom.

 

 

Dnes máte šancu túto skvelú knihu, ktorú by si mal prečítať každí, kto chce dosiahnuť úspech v obchode a v podnikaní, získať úplne zadarmo. Stačí sa len zapojiť do súťaže a mať kúsok šťastia. Z pomedzi všetkých zúčastnených súťaže na konci apríla (30. 4. 2013) vyžrebujem jedného šťastlivca, ktorý získa knihu od Roberta T. Kiyosakiho – CashFlow kvadrant. Výhercu budem potom informovať emailom. Pre zapojenie do súťaže stačí zadať len vaše meno a email.

 

 

    Jméno:
    Příjmení:
*  Email:

Vaše data jsou v bezpečí – SmartEmailing.cz

 

 

Ako BONUS pre všetkých, ktorí sa zúčastnia súťaže mám:

 

 

  • Zadarmo ebook“Ako viac predávať a stať sa TOP obchodníkom”, ktorý vám pôže navýšiť vaše predaje a tým viac zarobiť.
  • Zadarmo raz týždenne tipy z oblasti predaja a marketingu, aby ste boli vždy krok pred konkurenciou. Nie je cieľom vás otravovať, preto kedykoľvek sa budete môcť z odoberania týchto tipov odhlásiť. Odhlasovacie tlačítko nájdete vždy na konci emailu.
  • Automatické zapojenie do všetkých súťaži o knihy, ktoré organizuje stránka www.predajnetechniky.sk. Takže vaše šance na výhru hodnotnej knihy sa niekoľko násobne zvyšujú.

 

 

Pre zapojenie do súťaže zadajte vaše meno a email.

 

    Jméno:
    Příjmení:
*  Email:

Vaše data jsou v bezpečí – SmartEmailing.cz

 

fb-follow

 

Martin Mažár
volám sa Martin Mažár a som školiteľ predajných zručností a psychológie predaja. Pomáham obchodníkom a podnikateľom zvyšovať predaj, aby za ten istý čas práce zarobili viac peňazí. Svoje skúsenosti som získal počas svojej 13-ročnej praxe ako predajca v priamom predaji a v maloobchode. Posledných 7 rokov sa aktívne venujem trénovaniu obchodníkov. Za ten čas som ich vyškolil viac ako 5000. Priamo v teréne testujem nové aj staré predajné techniky, aby som zistil, čo naozaj funguje a čo nie. O výsledkoch mojich testovaní informujem v článkoch na mojich blogoch www.expertnapredaj.sk a www.predajnetechniky.sk a www.predajnaruby.sk
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.