ZVÝŠTE svoju ÚSPEŠNOSŤ telefonovania
o 100% a dohodnite si 2x VIAC STRETNUTÍ

Stiahnite si e-Book ZDARMA a začnite už dnes využívať 3 jednoduché kroky, vďaka ktorým zvýšite počet stretnutí
a klienti sa s vami budú radi stretávať

Brian TRACY: Aj vy robíte týchto 5 chýb? BOHÁČ z vás NIKDY NEBUDE!

ako_zbohatnut“Bohatým sa musíš narodiť.”

“Nikdy som nebol lepidlom na peniaze.”

“Veľké bohatstvo získaš jedine tak, že začneš podvádzať a kradnúť.”

Ak chcete byť bohatý, najprv si upracte v hlave! Človek s negatívnymi presvedčeniami nikdy nebude mať peniaze. Bavilo by vás chodiť na návštevu k známym, ktorí by vás iba ohovárali a boli presvedčení, že ste najväčší lúzer na svete? Jasné, že nie.

Peniaze nie sú iné. Tiež sa na vás vykašlú, ak ich budete považovať za špinavé.

Postoj k peniazom si vytvárame už od malička. Väčšinou ho preberáme od ľudí, s ktorými žijeme a časom ho považujeme za svoj vlastný.

Hovoríte si, aký názor na peniaze môže mať malé dieťa? Veď pozerajú iba rozprávky! Čo tak rozprávka o káčerovi Držgrošovi? Nepodsúva sa deťom postoj, že bohatí ľudia sú lakomí? 😉

Existuje veľa vplyvov, vďaka ktorým vnímame peniaze ako niečo pozitívne alebo skôr negatívne. Nižšie nájdete skvelé video. Brian Tracy v ňom hovorí o piatich chybách, ktoré sú príčinou toho, že z vás boháč nikdy nebude.


Vo videu je možné zapnúť české titulky. 🙂

Tak čo, v ktorej chybe ste sa našli? Vôbec nie je hanba chybu si priznať. Práve naopak. 🙂 Aspoň viete, čo vás brzdí a na čom máte zapracovať.

Mám taký nápad. 🙂 Sledujte si tento týždeň myšlienky, ktoré vám napadnú v súvislosti s peniazmi. Či už budete pri pokladni a pri pohľade do vašej peňaženky vám blikne: “V mojej peňaženke sa nikdy peniaze neudržia dlhšie ako dva dni.

Prípadne cestou z práce zbadáte na chodníku ležať 20 centov. Zohnete sa a mincu zodvihnete alebo vám 20 centov nestojí za ohnutie chrbáta? 🙂

Všetko si zapisujte. Garantujem vám, že prídete na veľmi prekvapivé zistenia. 🙂 Ak chcete, môžete mi o nich do komentárov napísať.

fb-follow

Martin Mažár
volám sa Martin Mažár a som školiteľ predajných zručností a psychológie predaja. Pomáham obchodníkom a podnikateľom zvyšovať predaj, aby za ten istý čas práce zarobili viac peňazí. Svoje skúsenosti som získal počas svojej 13-ročnej praxe ako predajca v priamom predaji a v maloobchode. Posledných 7 rokov sa aktívne venujem trénovaniu obchodníkov. Za ten čas som ich vyškolil viac ako 5000. Priamo v teréne testujem nové aj staré predajné techniky, aby som zistil, čo naozaj funguje a čo nie. O výsledkoch mojich testovaní informujem v článkoch na mojich blogoch www.expertnapredaj.sk a www.predajnetechniky.sk a www.predajnaruby.sk
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.