ZVÝŠTE svoju ÚSPEŠNOSŤ telefonovania
o 100% a dohodnite si 2x VIAC STRETNUTÍ

Stiahnite si e-Book ZDARMA a začnite už dnes využívať 3 jednoduché kroky, vďaka ktorým zvýšite počet stretnutí
a klienti sa s vami budú radi stretávať

Ako zarobiť prostredníctvom blogu

BlogPred niekoľkými týždňami som písal článok: Prečo si zriadiť blog.

Už viete, že hlavným dôvodom sú peniaze.

Blogy pomáhajú svojim autorom zarábať peniaze priamo alebo nepriamo, prostredníctvom lepšieho mena.

Blog dokáže generovať pasívny príjem

Dnes vám chcem predstaviť blog, ktorý generuje svojmu autorovi pasívny príjem. Je ním blog www.rozhladna.sk.

Www.rozhladna.sk založil Martin Mikláš pred šiestimi rokmi (r. 2009).  Martin na svojom blogu píše o tom, čo mu je najbližšie, teda o marketingu a blogovaní.

Väčšina blogov, ktoré dosahujú úspech sú o tom, čo autora baví alebo v čom je odborník. To zabezpečí, že má neustále o čom písať články. Podobne je to aj s Martinom Miklášom. Dnes už Martin píše na svoj blog len sporadicky, avšak o to je to vzácnejšie.  

Martina Mikláša dnes blog plnohodnotne živí. Zabezpečuje mu dostatok zákazníkov, ktorí mu platia za jeho konzultácie (osobná konzultácia 500 €/hod. a 139 €/hod. telefonická konzultácia) a zároveň mu blog generuje aj pasívny príjem z jeho VIP zóny.

Mesačný poplatok za vstup do VIP zóny je 25,90 €. Ak by mal Martin vo VIP zóne len 100 ľudí, tak jeho mesačný pasívny príjem by bol 2590 €. Zámerne hovorím by bol, lebo reálne číslo nám Martin asi neprezradí. 🙂

Vybudujte si meno odborníka

Blogy sú skvelým nástrojom, ako si vybudovať meno odborníka. Je to prostriedok, ako získať nových zákazníkov a hlavne, ako viac zarobiť. Ako napísal Martin Mišík v komentári pod mojim článkom: Prečo si zriadiť blog – pre prachy:

“Súhlasím, blog je dnes skvelý nástroj na biznis alebo na vzťahy. Alebo na jedno aj druhé. Pritom je to jednoduché. Firmy ho ešte stále neobjavili ako marketingový nástroj. Na ich škodu…”

Ak nemáte ešte blog, tak si ho zriaďte. Získate tak náskok pred konkurenciou. Zatiaľ ho využíva len málo firiem a obchodníkov. Stačí len pouvažovať nástroj, kde si jednoducho vlastný blog vytvoríte.

Chcete ešte viac tipov ako predávať?
Stiahnite si E-book: “Ako predávať a stať sa TOP obchodníkom”. E-book vo formáte PDF si môžete zadarmo stiahnuť TU.

fb-follow

Martin Mažár
volám sa Martin Mažár a som školiteľ predajných zručností a psychológie predaja. Pomáham obchodníkom a podnikateľom zvyšovať predaj, aby za ten istý čas práce zarobili viac peňazí. Svoje skúsenosti som získal počas svojej 13-ročnej praxe ako predajca v priamom predaji a v maloobchode. Posledných 7 rokov sa aktívne venujem trénovaniu obchodníkov. Za ten čas som ich vyškolil viac ako 5000. Priamo v teréne testujem nové aj staré predajné techniky, aby som zistil, čo naozaj funguje a čo nie. O výsledkoch mojich testovaní informujem v článkoch na mojich blogoch www.expertnapredaj.sk a www.predajnetechniky.sk a www.predajnaruby.sk
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.