ZVÝŠTE svoju ÚSPEŠNOSŤ telefonovania
o 100% a dohodnite si 2x VIAC STRETNUTÍ

Stiahnite si e-Book ZDARMA a začnite už dnes využívať 3 jednoduché kroky, vďaka ktorým zvýšite počet stretnutí
a klienti sa s vami budú radi stretávať

Arnold Schwarzenegger a jeho geniálne VIDEO: Ako dosiahnuť úspech

Arnold-Schwarzenegger_1 (500 x 333)

Každý z nás chce vedieť ako dosiahnuť úspech. Každý z nás to má jednoducho v krvi.

Avšak nie každému sa to podarí. Príkladom veľmi úspešného človeka je Arnold Schwarzenegger. Preto bol požiadaný, aby nahral krátke video, v ktorom hovorí o dôležitých princípoch úspechu.

Arnold Schwarzenegger nepatrí medzi osoby, na ktoré sa ukazuje, že dosiahli úspech. Skúsme sa pozrieť na jeho život v skratke. Pamätám si, ako som si v detstve vylepoval po izbe plagáty, na ktorých bol práve on v rôznych.

Arnold Schwarzenegger a jeho návod ako dosiahnuť úspech

Bol vzorom pre mnohých chlapcov, ktorí sa venovali cvičeniu vo fitku alebo kulturistike. Práve kulturistika bola prvá oblasť, v ktorej Arnold Schwarzenegger dosiahol úspech. Dostal sa až na samotný vrchol kulturistiky. Sedemkrát vyhral titul Mr. Olympia, niekoľko krát Mr. Universe a Mr. Word, čo sú najprestížnejšie súťaže v kulturistike.

Po ukončení kulturistickej kariéry sa začal venovať herectvu. Natočil niekoľko veľmi úspešných filmov napr.: Barbar Conan, Terminátor, čím dobyl Holywood a dosiahol nevídaný úspech. Je považovaný za najúspešnejšieho herca v ére akčných filmov.

Ďalšia oblasť, ktorej sa Arnold Schwarzenegger venoval a kde dosiahol úspech je politika.

Po niekoľkých rokoch v politike sa dostal až takmer na úplný vrchol. Stal sa ako cudzinec (pochádza z Rakúska) guvernérom štátu California.

Vo voľbách si získal dôveru. Volilo ho viac ako 5 000 000 Američanov, čo možno považovať za obrovský úspech.

O Arnoldovi Schwarzeneggrovi možno povedať, že je ikonou úspechu.

V takmer všetkom, čomu sa začal venovať dosiahol úspech. Preto stojí za to si pozrieť toto krátke 4 minútové video.

Dozviete sa v ňom 6 základných pravidiel, ako dosiahnuť úspech. Určite si robte poznámky. Potom tieto nadčasové myšlienky uplatnite v teréne a zdieľajte so svojím obchodným tímom.

Takto sa vám podarí maximalizovať váš úspech.

Arnold Schwarzenegger: Ako dosiahnuť úspech

Teraz už viete ako dosiahnuť úspech. Choďte a zvyšujte obrazy svojej firme. Vytvorte masívnu pridanú hodnotu a naučte princípy z tohto geniálneho videa aj celý svoj obchodný tím.

fb-follow

Martin Mažár
volám sa Martin Mažár a som školiteľ predajných zručností a psychológie predaja. Pomáham obchodníkom a podnikateľom zvyšovať predaj, aby za ten istý čas práce zarobili viac peňazí. Svoje skúsenosti som získal počas svojej 13-ročnej praxe ako predajca v priamom predaji a v maloobchode. Posledných 7 rokov sa aktívne venujem trénovaniu obchodníkov. Za ten čas som ich vyškolil viac ako 5000. Priamo v teréne testujem nové aj staré predajné techniky, aby som zistil, čo naozaj funguje a čo nie. O výsledkoch mojich testovaní informujem v článkoch na mojich blogoch www.expertnapredaj.sk a www.predajnetechniky.sk a www.predajnaruby.sk
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.